Pastele se fierb si se scurg de apa si se adauga putin ulei de masline pentru a nu se lipi. Se fierbe pestele, se scurge de apa si se sfarama in bucati potrivite. Ciupercile se taie felii.
Intr-o cratita cu ulei se pun la calit intai ciupercile, apoi se adauga pestele si usturoiul, apoi sosul de rosii, putina apa, cimbrul, piperul sarea si mierea de albine. Se lasa sa dea un clocot apoi se adauga pastele
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii