Ingrediente
Pentru chifteluţe:, 500 g carne tocată, câte 1 legătură ceapă şi usturoi verde (doar partea albă), 1 felie mai groasă de pâine înmuiată în lapte şi scursă bine, sare, piper, cimbru uscat, mărar proaspăt, Pentru sos:, câte 1 legătură de ceapă şi usturoi verde (doar partea albă), ulei, sos de roşii (passata), cimbru uscat, 1 foaie de dafin, vin roşu, sare, piper, 200 g spaghetti
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Pentru sos călim în 3 linguri de ulei ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Punem vinul (tot vreo 3 linguri), apoi sosul de roşii ( vreo 400 ml), cimbru,foia de dafin, sare şi piper şi lăsăm la foc iute cam 5 minte, după care putem pune chifteluțele (nu pe toate dacă vreți să serviţi şi ,,uscate,,