Spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spanac

Ingrediente

  • 1kg spanac curatat si spalat bine,
  • o ceapa mare,
  • 2 catei de usturoi,
  • o ceasca de lapte,
  • putin suc de rosii sau bulion,
  • sare,
  • 2 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Se fierbe spanacul cam 10 minute cat sa nu isi schimbe culoarea (nu trebuie sa devina verde pal, spre galben), se scurge bine de apa se taie grosier sau folosim un blender, tocam ceapa marunt si o aruncam in tigaia cu ulei incins, amestecam putin si adaugam spanacul.

Punem laptele si lasam la foc domol pana acesta scade, mai amestecam din cand in cand, punem si sosul de rosii cu usturoiul pisat si lasam iar sa sada. La final se pune sarea si putem servi preparatul cu ou sau carne la gratar.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi