Se pun 300-400 l apa cu putina sare la fiert.
Cand apa da in clocot se introduce spanacul si doar se opareste.(Se tine pana se inmoaie putin)
Se scurge bine de apa intr-o sita.
Ceapa se taie marunt si se pune la inabusit in 3 linguri ulei si 3 linguri cu apa.
Usturoiul se piseaza si se adauga peste ceapa.
Cand este gata ceapa ,se adauga spanacul , vegeta dupa gust , patrunjelul si se amesteca bine.
Cam atat!
Se serveste cu ou prajit alaturi.
Se recomanda ca spanacul sa fie consumat in stare cruda in salate, sau in mancare dar doar oparit.
Nu este recomandat ca spanacul sa fie fiert mai mult pentru ca i se distrug toate proprietatile.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii