Ingrediente
1 kilogram de spanac, 4 oua, 50 grame unt, 50 ml ulei, 100 ml lapte, 1/2 lamaie, 2 catei de usturoi, sare, piper, faina.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Ingrediente
1 kilogram de spanac, 4 oua, 50 grame unt, 50 ml ulei, 100 ml lapte, 1/2 lamaie, 2 catei de usturoi, sare, piper, faina.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Lia Maria (Chef de cuisine):
Aceasta este reteta dupa care pregatesc si eu spanacul, iar ultima oara lam servit cu frigarui din ficat de pasare. Este foarte bun si sanatos.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009
In general eu nu prea pun faina unde nu e neaparat necesar, in schimb imi plac ouale ochiuri la spanac.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009
Foarte bun..........
Sidy (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009
Minunat spanacul... Mie imi place fara faina si cu oua romanesti.
Redusa
30 min
5 voturi
mariana scarlat (Chef de cuisine)
In general eu nu prea pun faina unde nu e neaparat necesar, in schimb imi plac ouale ochiuri la spanac.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009
Si mie imi place mult spanacul cu oua achiuri ...,o bunatate.