1)Se fierbe spanacul,se lasã la scurs.
2)Cãleste usturoiul tãiat feliute in unt.Adaugã spanacul si fãina,amestecã si pune smântâna(cine vrea poate amesteca 1 linguritã de mustar cu smãntâna).Condimenteazã cu sare si piper.Lasã sa fiarbã,amestecând incontinu mai 3-4 min.Spre sfârsit pune otetul si amestecã.
Se serveste ca garniturã pt.carne grill s-au la cuptor.
Se poate renunta la smântânã s-au inlocui cu cea vegetalã(soia).
Poftã bunã!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii