Daca folositi varfuri de sparanghel mic asa cum am folosit si eu il spalam si il punem direct la fiert in apa cu sare.
In cazul sparanghelului normal, retezam cam un sfert din tulpina (pentru ca este lemnoasa) si apoi fierbem.
Sparanghelul este o leguma foarte frageda si din acest motiv timpul de preparare este foarte redus.
Dupa primul clocot putem incerca daca intra furculita si daca da atunci e gata. Scurgem de apa si asezam pe farfurie.
Separat incigem untul cu sarea intr-o tigaie.
Taiem oul fiert in felii.
Adaugam oul in farfurie langa sparanghel, turnam untul incins, o lingura de otet, adaugam piper si parmezan ras si portia de sparanghel mimoza e gata.
Servim cu paine prajita si eventual cu un supliment de sos de usturoi cu iaurt sau sos tzatziki ;)
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii