Puneti uleiul de masline si faina intr-o craticioara, la foc mic. Amestecati cu un tel micut cam un minut si turnati laptele amestecand energic pana se ingroasa si adaugati untul sau uleiul de palmier si telemeaua rasa. Luati imediat de pe foc si amestecati pana se omogenizeaza. (vezi video)
Impartiti compozitia in doua, in jumatate puneti cubulete foarte mici de sunca, piper, eventual oul fiert, iar in cealalta jumatate ardei rosu (pastrati cateva feliute pentru ornat) si masline verzi tocate foarte fin, putin curry si paprika. Dati ambele compozitii la frigider 1-2 ore.
Pe un platou asezati o baza din felii de cascaval de 3-4 mm grosime, intindeti apoi un strat de pasta de branza cu sunca, acoperiti cu felii de branza topita si continuati alternativ cu pasta de branza, felii de cascaval, din nou pasta de branza si felii de branza topita pana terminati ingredientele.
Garnisiti cu masline, bucati de sunca, feliute de ardei rosu, frunze de patrunjel, felii de ou fiert, etc. Mai dati la rece minim 30 minute.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii