Se pune o olicica la fiert cu sare si un pic de ulei de masline si orezul salbatic cca.15 min.Se strecoara orezul lasand la scurs foarte bine,dupa care se pune intr-o forma in mijlocul farfuriei!
Intr-o tigaie bine incinsa se pune ulei de masline si pieptul de pui taiat cubulete. Se caleste puiul pana prinde o culoare aurie,dupa care se adauga ciupercile taiate felii. Dupa ce se calesc toate ff bine,se adauga prin flambare coniacul. Lasati sa arda alcoolul bine, dupa care adaugati smantana si asezonati cu sare si piper.Se lasa la flacara mare pana cand se omogenizeaza sosul cald de smantana, toate impreuna intr-un buchet de arome fin! Se aranjeaza de jur imprejurul orezului, presarand patrunjel sau marar, dupa cum va pofteste inima!
Merge foarte bine cu o salata de sfecla rosie!!!!!
Pofta buna!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii