Se spala bine spigola,se taie la nivelul burtii,se scot intestinele,se spala bine de tot.Se prepara o umplutura din usturoi,patrunjel si peperoncino si ulei de masline si se introduce in interiorul pestelui.Intr-o tava se pune un strat de sare de mare gros de 5-10cm,spigola si se acopera cu restul de sare.Se baga la cuptor la 180 grade pana ce sarea se incheaga.La final pestele se curata de pielea crocanta si se serveste fileuri peste care se pune ulei de masline si se stropeste cu lime sau lamaie!E foarte bun si gustos,pe bune!
Pofta buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii