Ingrediente
Ingrediente:, , , 800 g sprot, 100 g parmezan ras fin, 150 g faina, 150 g pesmet, 3 oua, 1 lingurita boia de ardei, 1 lamaie, sare si piper, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 40h
4 voturi
Mod de preparare
Treceti pestii prin faina,apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu parmezan si boia de ardei iute sau dulce,depinde de gusturi.
Incingeti intr-o tigaie mare muuult ulei de floarea soarelui si puneti pestii astfel la prajit.Prajiti-i la foc potrivit spre mare pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si devin usor crocanti.
Scoateti-i pe servetele absorbante,apoi dupa ce s-au scurs de ulei puneti-i pe un platou,pe salata verde si serviti-i calzi,stropiti cu zeama de lamaie.
Deliciosi!:)
Pofta mare!