Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa.
Punem capsuni intr-un castron si ii zdrobim cu o furculita.
Mixam albusurile de ou pana obtinem o bezea tare si consistenta, daca intoarcem castronul spuna nu are voie sa curga.
Cand albusurile sunt mixate bine adaugam zaharul lingura cu lingura, continuam sa mixam.
Reducem viteza de mixare la minim si adaugam lingura cu lingura capsunele zdrobite.
Mixam pana ce am incorporat bine fructele dupa care introducem castronul cu spuma in frigider.
Consumam dupa cateva ore.
Decoram cu fructe proaspete.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii