Gelatina se inmoaie in apa rece.Galbenusurile se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Capsunile se spala si se taie in sferturi.Se paseaza cu un bender 300 g de capsuni si se dau in fiert.Se trag de pe foc si se dizolva gelatina in ele.Se inglobeaza treptat in compozitia de galbenusuri si se adauga apoi urda.Se lasa sa se raceasca 30 de minute.Apoi se adauga frisca batuta bine,amestecand usor de jos in sus.Spuma se da apoi la frigider pentru 2 ore.Se serveste cu restul de capsuni si putina menta proaspata taiata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii