Sofranul se dizolva in putin vin fierbinte dupa care se strecoara de firicelele acelea rosii. Calim usturoiul in unt si ulei de masline, adaugam orezul la calit si la sfarsit albitura rasa si 1 lgt curry. Adaugam vinul cald, sofranul si lasam acoperit sa se evapore vinul. Potrivim de sare si verificam orezul sa fie al dente. Carnea putin crestata o condimentam cu boia, curry, cimbru, busuioc, ulei de masline si lasam acoperita la rece. Calim carnea in unt si ulei de masline cateva minute pe ambele parti dupa care le asezam intr-o tava, acoperim cu sosul ramas, punem putina sare, acoperim cu folie si dam la cuptor 10 min dupa care o descoperim pentru inca 15-20.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii