Ingrediente
50 gr taietei de orez, 2 linguri nuci caju, 100 gr amestec de legume (baby porumb, dovlecei, fasole verde, morcovi), 2 linguri ulei, sucul de la 1/4 lamaie, 1 lingura sos de soia, 1 cm ghimbir proaspat, 1/2 lingurita malai, sare, fulgi de chilli
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
1 vot
Mod de preparare
Taiem nucile caju bucatele mici si le punem la prajit intr-o lingura de ulei. Le prajim pana devin usor aurii.
Atentie: se ard destul de repede!
Scoatem nucile intr-un bol si adaugam in tigaie legumele.Le sotam pana se inmoaie usor, adaugand daca este cazul o lingura de apa.
Adaugam sosul, sarea si fulgii de chilii. Sotam 1 minut apoi acoperim cu un capac si mai lasam 5 minute la foc mic. La sfarsit adaugam nucile caju.
Intre timp pregatim taieteii dupa instructiunile de pe ambalaj.
Servim pastele alaturi de sosul de legume