in vasul in care pregatiti pestele asezati:morcovul,telina taiat grosier,ceapa si ardeiul kapia taiate julien,,piperul, foaia de dafin ,uleiul si apa
Fierbeti legumele 20 minute
Pestele curatat se aseaza peste legumele fierte se adauga ciupercile si rosile.Se da la cuptor la foc mediu ,dupa 20 min se intoarce pestele pe cealalta parte , se mai tine la cuptor inca 15-20 minute.
Sucul de la lamaie se toarna peste peste si se presara cu verdeata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii