Stiuca am curatat-o de solzi si am spalat-o bine in apa rece . Am uscat-o in prosoape de hartie .
Asezonam cu sare si piper ,si in interiorul ei asezam frunze de dafin .
Morcovul l-am taiat cu curatatorul de legume in fasii lungi si subtiri.
Ceapa,usturoiul si rosia rondele .
Intr-o tava antiaderenta am pus morcovi, ceapa si usturoiul imprastiate pe toata suprafata ei . Deasupra am asezat stiuca intreaga , si peste rondele de rosii .
Am stropit cu zeama de lamaie , am turnat vinul si am pus tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana cand a fost gata (aproximativ 20 minute )
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii