Merele le calim impreuna cu untul,zaharul si scortisoara,pana scade zeama lasata.
Foaia de aluat sa nu fie dezghetata complet,sa putem lucra cu ea.
Umplutura de mere,bine racita,o repatizam pe mijlocul foii,apoi o rulam si portionam deasupra cu cutitul.
punem strudelul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte,presaram cu zahar.
Dam la cuptorul incins la 190 de grade,pana se rumeneste.
pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii