Strudel cu visine, capsuni, migdale si ulei de cocos

Foile de placinta se lasa la dezghetat in frigider cca. 30 minute.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Strudel cu visine, capsuni, migdale si ulei de cocos

Ingrediente

  • Foi de plăcintă Bella 1 pachet,
  • Visine dezosate cca. 600 g,
  • Dulceață de căpșuni cca. 150 ml,
  • Tort- Gelee Dr . Oetker 1 plic,
  • Zahăr brun SanoVita 3 linguri,
  • Ulei de cocos ecologic, extravirgin presat la rece, SanoVita cca. 100 ml,
  • Zahăr brun cca. 2 linguri,
  • Fulgi de migdale cca. 2 linguri.

Mod de preparare

Foile de plăcintă se lasă la dezghețat în frigider cca. 30 minute.

Vișinile se lasă și ele la dezghețat în frigider cca. 30 minute.

Dacă avețți vișine proaspete, cam tot 30 de minute durează, dezosatul, adică scos sâmburii.

Între timp se pregătește umplutura. Tort- Gelee-ul se pune în lichidul rezultat de la vișine, se mai adaugă cca. 3 linguri de zahăr brun sau normal, tos, se amestecă energic ca să se omogenizeze, apoi se pune la fiert împreună cu dulceața de căpșuni.

După ce a dat primul clocot se trage de pe foc și se lasă la răcorit, cca. 15 minute, apoi se adaugă vișinile scurse și se amestecă ușor până ce se înglobează toate ingredientele.

Foile dezghețate se ung câte 4 foi de plăcintă cu ulei de cocos, se suprapun, apoi se adaugă amestecul de vișine cu căpșuni și fulgi de migdale, se rulează ușor, așezându-se apoi într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament. Se procedează la fel cu celelalte foi. Uleiul de cocos rămas se pune peste strudele, apoi se presară fulgi de migdale și zahăr brun.

Se dau la copt în cuptorul preîncins cca 30 de minute la foc mediu.cca. 180 grade.

După ce s-au copt se pudrează cu mult zahăr pudră vanilinat și se servește simplu sau cu adaos de sos de vanilie, după gustul fiecăruia.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise