se curata merele si se taie cubulete. se oparesc stafidele. se pune la incins uleiul se peajesc putin merele apoi stafidele. se punescrtisora si zahar dupa gust.
se iau foile si se fac cu vergeaua de 1 cminaltime si 20 latime. se pune la mijloc compozitia. se iau marginile si se inchid ca un dreptunghi ca in imagine. se cresteaza la un cm deasupra. se unge tava si strudelul deasupra cu unt si se da la cuptor 30-35 min la 170 gr. doap ce se scoate se unge cu miere de albina si se pulverizeaza zahar
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii