Struguri cu coaja mai groasa si bobul mare, se spala, se inlatura boabele stricate, lovite sau patete.
Se aseaza in borcane cu ciorchine cu tot.
Otetul se fierbe cu apa, zaharul, scortisoara, cuisoarele, sarea, sa dea citeva clocote, rece, se toarna peste strugurii din borcan.
Borcanul se acopera cu celofan, se leaga si se serveste iarna la friptura de curcan, gasca sau gaina.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii