STUFAT DE MIEL DOBROGEAN

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
STUFAT DE MIEL DOBROGEAN

Ingrediente

  • coaste si carne de miel
  • 15-20 legaturi ceapa verde
  • 15-20 legaturi usturoi verde
  • sare,condimente
  • cateva felii de lamaie
  • suc de rosii
  • dupa gust puteti pune si cateva masline

Mod de preparare

Se taie coastele si carnea de miel in bucati potrivite si se prajesc in putin ulei.

Separat se pregatesc 15-20 de fire de ceapa verde,15-20 legaturi de usturoi verde si se oparesc putin.Dupa ce au fost oparite le puteti impleti pe fiecare in parte in forma cifrei 8 sau puteti sa le lasati asa in forma initiala.Se prajesc usor in ulei fara sa se rumeneasca si se adauga in cratita cu carnea deja prajita,se adauga o lingura de digesta praf in loc de faina pentru ingrosarea sosului,suc de rosii,sare,condimente dupa gust si cateva felii de lamaie.Se lasa sa fiarba pana scade la foc mic sau puteti sa dati cratita putin la cuptor.

Dupa gust puteti pune si cateva masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise