1. Ceapa, morcovul, telina se taie bucati, rondele se pun la calit cu usturoiul in uleiul incins
(eu am folosit o cratita de pamant,este ideala pentru stufaturi).
2. Carnea se curata de pielite, se spala bine, se sterge cu hartie de bucatarie, se da deoparte.
3. Cand ceapa, morcovul si telina s-au calit, se scot pe un fund de lemn si cu un cutit mai lat sau o semiluna se toaca marunt dar fara a le farama.
4. In locul acestora punem carnea, mai adaugam putin ulei si o calim pe ambele parti.
5. Verdeata tocata le punem peste carne, sotam, stingem cu vin alb, se continua coacerea pana la evaporarea vinului, adaugam vinul rosu, apoi se acopera cu un capac.
6. Se adauga sucul de rosii, continuam coacerea timp de 2 ore, avand grija sa mai picam putina apa pana scade si se coace bine.
Se poate servi alaturi de mamaliguta calda sau se poate servi cu paste diverse!
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii