1. Ceapa, morcovul, telina se taie bucati, rondele se pun la calit cu usturoiul in uleiul incins
(eu am folosit o cratita de pamant,este ideala pentru stufaturi).
2. Carnea se curata de pielite, se spala bine, se sterge cu hartie de bucatarie, se da deoparte.
3. Cand ceapa, morcovul si telina s-au calit, se scot pe un fund de lemn si cu un cutit mai lat sau o semiluna se toaca marunt dar fara a le farama.
4. In locul acestora punem carnea, mai adaugam putin ulei si o calim pe ambele parti.
5. Verdeata tocata le punem peste carne, sotam, stingem cu vin alb, se continua coacerea pana la evaporarea vinului, adaugam vinul rosu, apoi se acopera cu un capac.
6. Se adauga sucul de rosii, continuam coacerea timp de 2 ore, avand grija sa mai picam putina apa pana scade si se coace bine.
Se poate servi alaturi de mamaliguta calda sau se poate servi cu paste diverse!
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii