Suberec cu carne de pasare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Suberec cu carne de pasare

Ingrediente

  • cca 800 g faina
  • 250 ml apa calduta
  • un praf de sare
  • o ceapa uscata potrivit de mare
  • 700 g carne amestec curcan+pui
  • sare
  • un praf de menta
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se framanta din apa calduta in care am topit jumatate de lingurita de sare si faina cernuta,un aluat elastic pe care il acoperim si il lasa sa se odihneasca cateva minute.

Se curata ceapa apoi se taie marunt si se caleste intr-u pic de ulei.Cand capata culoarea aurie se adauga si carnea,se lasa sa scada bine sucul lasat de ea,amestecand continuu cu o spatula de lemn.Se presara si un praf de menta uscata ,se potriveste de sare si piper,dupa gust.Se lasa sa se racoreasca un pic.Aluatul se rupe si se imparte in bucati,de marimea unui ou,care vor fi intinse in foi subtiri ,pe o planseta data cu faina.Pe fiecare foaie intinsa se pune cate o lingura de umplutura de carne,se pliaza in doua apoi se lipesc marginile intre ele cu ajutorul inei furculite,presand usor marginea.Se incinge bine uleiul apoi se prajesc pe ambele fete si se scot pe servetele absorbante ,pentru a scapa de surplusul de ulei.Se consuma fierbinti.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise