Se spala bine lamaile intregi, se zvanta cu un prosop iar apoi razaim coaja. Coaja rasa de lamaie se pune in apa, impreuna cu zaharul si se lasa sa fiarba in clocote circa 15 minute, apoi se stinge focul si se lasa la racit. Cand s-a racit, se strecoara si se adauga zeama celor trei lamai, trecuta prin sita ca sa nu intre si samburi sau coji in suc. Se pune totul la rece pentru minim 30 de minute si se serveste simpla sau cu adaos de apa minerala.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii