Petalele de trandafiri se spala in mai multe ape.
Intr-un lighean de bucatarie se pune apa si zaharul , care se amesteca pana se dizolva.
Lamaile se curata de coaja si se taie in bucati mai mici , care se storc bine.
Se adauga petalele de trandafiri ; se amesteca de cateva ori pe zi cu o lingura.
Se lasa 48 de ore , dupa care se storc in maini petalele de trandafiri si lamaia.
Lichidul rezultat se strecoara printr-o bucata de tifon si se pune in sticle.
Se mai lasa 24 de ore sa se aciduleze.
Se pune in frigider si se bea rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii