Am avut rosii din acelea lunguiete carora eu le spun prunisoare sau am mai auzit ghinde. Le-am spalat bine, le-am taiat in doua, le-am dat prin masina de separat rosii pana am umplut ceaunul de 30 de litri. L-am pus pe foc si l-am tinut pana a scazut trei degete. La inceput trebuie sa stai langa el ca da in foc si trebuie amestecat continuu, apoi treci pe la el sa bagi in foc. In timpul acesta pregatesti sticlele. Le clatesti si la bagi la cuptor pana raman uscate in interior. Eu am facut in sticle de 750ml cu gura larga si cu filet si mi-au intrat 26 de sticle.Cand sucul a fiert si sticlele sunt gata, dam ceaunul jos de pe foc si incepem sa punem in sticle. Punem sticlele pe o tava de inox si cu polonocul turnam cate putin in fiecare sticla sa nu se sparga. Cand le-am terminat le punem capacele, le stergem cu o carpa udata cu apa calda. Asa procedam si cu restul de sticle. Le luam apoi in casa si le invelim bine, bine cu multe straturi de haine si paturi timp de trei zile. Sucul de rosii tine 2 ani.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii