SUC DE ROSII

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
SUC DE ROSII

Ingrediente

  • - rosii proaspete

Mod de preparare

Se spala bine rosiile in apa rece, se lasa sa se zvinte.

Se taie rosiile in sferturi si se trec prin masina de rosii care separa semintele si cojile. Daca ramane o masa cu prea mult pulpa, se mai trece o data prin masina.

Sucul rezultat se pune la fiert, la foc domol, si se lasa sa clocoteasca incet 30 de minute.

Sticlele in care vom pune sucul trebuie trecute prin apa fierbinte, chiar clocotita, intr-o cratita separata in care am pus un mic prosop pe fund. Se sterilizeaza inclusiv dopurile sticlelor.

Sucul se toarna fierbine in sticle si se astupa imediat cu capac.

Nu e necesara fierberea la duns sau adaugarea de conservanti.

La final, acoperim sticlele cu o patura si le lasam sa se raceasca asa pana a doua zi. Se depoziteaza in spatiu aerisit, uscat, neexpus la lumina soarelui.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise