Ingrediente
-4 dovlecei, 2-3 oua, 200 gr de branza parmezan, marar, cimbru, 2 cepe potrivite, 150 gr de smantana, 200-300 ml lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
22 voturi
Mod de preparare
Se unge o forma de jena cu unt se pune compozitia si inainte sa se bage la cuptor se mai sparge un ou si se unge pe deasupra pentru a prinde culoare aurie si se adauga parmezanul. Cand se scoate de la cuptor se poate adauga deasupra o lingura de smantana.
Se serveste cu salata de varza rosie, si se orneaza cu o frunzulita de verdeata si felii de praz.
Pofta Buna,
vera (Chef de cuisine) , 31 august 2009
Eu pregatesc in alt mod suflè, dar si acesta reteta este binevenita!
mirey (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009
Daca tot e sezonul lor,am sa incerc si aceasta reteta.