Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim bine si o punem la fiert in apa cu un varf cutit de sare, cca 15 min la foc moderat, impreuna cu morcovul, iar cand e gata o scurgem de apa si o asezam in tava unsa cu un pic ulei.Taiem morcovul felii si ardeiul crud si le asezam printre conopida.
Separat, amestecam cele doua portii de branza, adaugam sare si piper dupa gust, si asezam bulgarasii peste conopida din tava.
Batem ouale impreuna cu laptele, faina si smantana si punem deasupra. Aici punem si faina.
Dam tava la cuptor ptr cca 20 min, pana se rumeneste deasupra, apoi scoatem si presaram cascavalul ras, mai lasam un pic la cuptor pana se face o culoare maronie.
Acest preparat este o garnitura perfecta pentru carnea de pui!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii