Sufleu de conopida cu branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Sufleu de conopida cu branza

Ingrediente

  • 2 conopide mari
  • 2 morcovi
  • 1 ardel galben sau rosu
  • 150 gr branza de vaca
  • 150 gr branza sarata (de burduf, telemea sau de oi)
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 50 gr cascaval ras

Mod de preparare

Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim bine si o punem la fiert in apa cu un varf cutit de sare, cca 15 min la foc moderat, impreuna cu morcovul, iar cand e gata o scurgem de apa si o asezam in tava unsa cu un pic ulei.Taiem morcovul felii si ardeiul crud si le asezam printre conopida.

Separat, amestecam cele doua portii de branza, adaugam sare si piper dupa gust, si asezam bulgarasii peste conopida din tava.

Batem ouale impreuna cu laptele, faina si smantana si punem deasupra. Aici punem si faina.

Dam tava la cuptor ptr cca 20 min, pana se rumeneste deasupra, apoi scoatem si presaram cascavalul ras, mai lasam un pic la cuptor pana se face o culoare maronie.

Acest preparat este o garnitura perfecta pentru carnea de pui!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni