Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Ingrediente

  • 4 pulpe superioare de pui dezosate
  • 5-6 cartofi mai mari
  • 4 fire ceapa verde
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2-3 linguri cu cascaval ras
  • 2 oua
  • faina
  • unt
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala,se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare.

In timp ce cartofii fierb ne ocupam de carne.

Spalam pulpele,le lasam la scurs si apoi le condimentam dupa gust cu sare ,piper si oregano.

Incingem uleiul si rumenim pulpele pe ambele parti cateva minute.

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.Ardeiul gras se spala,se curata,se taie cubulete.

Se scot pulpele pe o farfurie si in uleiul in care am rumenit pulpele punem ceapa impreuna cu ardeiul gras la calit.Se adauga si 2-3 linguri cu apa si se tine pe foc pana cand atat ceapa cat si ardeiul se inmoaie.

Cartofii se scurg (apa nu se arunca) si se paseaza.Se face un piure in care adaugam un ou si condimentam cu sare.Amestecam bine si daca piureul este prea tare putem adauga apa in care au fiert cartofii.Incorporam cascavalul ras si amestecam.

La final se adauga peste piureul de cartofi ceapa calita si ardeiul cu ulei cu tot si se amesteca bine.

Intr-o tava de yena unsa cu unt se pune un strat de piure(jumatate din cantitate), deasupra punem pulpele rumenite

si acoperim totul cu piure de cartofi..Batem bine un ou cu putina faina si rasturnam peste ultimul strat de piure.

Dam la cuptor pana cand este bine rumenit(circa 30-40 min).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise