Dupa ce se spala,broccoli se fierbe cca 4 minute;pe urma se spala cu apa rece,se pune intr-o strecuratoare,apoi se desface in buchetele.
Ciupercile se calesc,in putin ulei de masline,doar pina ce se evapora apa.
Intr-un vas se mesteca bine cele 3 galbenusuri,smintina,sare,condimente,100 g de cascaval ras,usturoi.In alt vas se mesteca,usor ciupercile(calite si reci) cu broccoli.
Cele 2 compozitii(broccoli+ciupercisi galbenusuri+smintina...........)se omogenizeaza usor.
Cu aceasta compozitie se amesteca albusurile batute(se amesteca usor);compozitia aceasta,se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.In reteta era scris ca se unge,dar, mi-a fost teama;am si tapetat.
Se da la cuptor,la foc mediu,cca 35 minute.
Se scoate,apoi,si se presara,deasupra,cascavalul ramas(100 grame),ras.Se pune,din nou,tava la cuptor,la foc mare,doar pt a se topi cascavalul.
In reteta,se pune si cascavalul,deasupra,de la inceput;mie imi place sa pun cascavalul,dupa ce totul e gata.Daca se pune cascavalul la inceput,se prajeste,mie imi place sa fie moale(cascavalul),topit,sase intinda .
Se serveste fierbinte.
Eu l-am servit,ca garnitura,linga friptura de miel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii