Sufleu de cascaval

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Sufleu de cascaval

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 300 g cașcaval ras
  • 1 cană de lapte
  • 3 linguri de unt
  • 3 linguri de făină
  • sare
  • piper

Mod de preparare

În primul rând pregătim sosul Bechamel, ca să aibă timp să se răcească. Punem untul la topit, apoi luăm de pe foc, adăugăm făina și amestecăm energic să nu se facă cocoloașe. Punem apoi pe foc și adăugăm laptele treptat până se îngroașă. La final asezonăm cu sare și piper.

Separăm ouăle, albușurile le batem spumă tare cu un praf de sare. Gălbenușurile se încorporează alături de cașcavalul ras, apoi adăugam sosul Bechamel și la umă albușurile amestecând ușor.

Opțional, deasupra se pot adăuga felioare de roșii când este aproape gata.

(http://jurnalretete.blogspot.ro/2014/04/sufleu-de-cascaval.html)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise