Se pune la topit untul pe baie de aburi impreuna cu zaharul. Cand e gata, se adauga ciocolata rupta bucatele si se amesteca pana se topeste complet. Se lasa sa se racoreasca putin.
Intre timp se bat ouale bine si apoi se adauga faina cernuta. Peste aceasta compozitie se toarna in fir subtire ciocolata topita si se amesteca bine.
Cu acest aluat lichid se umplu trei sfert fiecare forma care, in prealabil a fost unsa cu unt si tapetata cu zahar tos.
Proaspete se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 12 minute, dar se pot tine si la congelator si prepara cand e nevoie. Se dau tot la cuptorul preincalzit la 200 grade, dar se vor tine inauntru pana se crapa la suprafata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii