1. Marul se descojeste, se rade prin razatoarea mare, la fel si morcovii. Se amesteca.
Varza se scurge bine si se toaca marunt. Kaizerul (sau carnaciorii) se taie in cubuleţe mici (sau rondele).
2. Tava se unge cu ulei sau margarina, dupa care se asaza alternativ:
- un rand de varza, unul de morcovi si mar ras, kaizerul (sau carnaciorii) si la sfarsit se incheie cu un strat de varza.
3. Se pregateste sosul din: smantana amestecata cu sucul de mere, ouă, puţin sos vegeta, chimen, piper, maghiran. Sosul se toarna deasupra ultimului strat de varza si se da la cuptor aproximativ 40’. Cand varza e rumenita e gata!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii