Autor:
vera (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 mai 2009
Ingrediente
-500ml lapte, -40g unt, -40g faina, -8 oua, -dovlecel, ceapa, vanata, ardei gras, rosii,si ce mai gasiti prin frigider sau daca doriti preparati cu ciuperci, - cascaval ras cam 100g
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se pregatecte besciamel: puneti la topit untul, intre timp amestecati bine cu un tel faina cu laptele si sare si le adaugati peste untul topit. Amestecati bine pina se incorporeaza si amestecati incontinuu pina se ingroasa. Dati la racit - bateti ouale cu telul, adaugati sare, piper, salsa besciamel, cascavalul ras, iar la sfirsit verdurile pe care le-ati calit dupa gustul fiecaruia. Se pune compozitia in forme de chec sau in forme mai mici si se dau la cuptor la temp 170° pt 40'.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de verdure" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate