Sufleu din varza de Bruxelles

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Sufleu din varza de Bruxelles

Ingrediente

  • o punga de varza de Bruxelles congelata
  • o lingurita zeama de lamaie
  • o lingura de unt pt uns vasul
  • o ceasca de smantana
  • 3 oua
  • o lingurita de faina
  • sare,piper
  • cascaval

Mod de preparare

Cand clocoteste apa cu sare si zeama de lamaie, se adauga varza congelata pentru 10 minute.Se strecoara, se asaza in vas de yena uns cu unt.

Intre timp preparam sosul: Batem cele 3 oua cu mixerul,condimenta, adaugam smantana batuta cu faina. Sosul rezultat il adaugam in vas peste varza racita. Radem cascaval, dam la cuptor pana se rumeneste usor.Servim cat e cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise