Setaie marunt toate legumele si se calesc in putin ulei, apoi se adauga sunca feliata, se pune un capac si se inabusa toate. Nu se intoarce decit o data. La intoarcere, se adauga 2-3 linguri de vin alb. Sunca e gata repede, deoarece este prefiarta inainte de a fi afumata.
Orezul se spala si se pune la fiert in apa multa, cu putin ulei, sare si piper. Cind e aproape fiert, se adauga legumele congelate. Se mai lasa 10 min sa fiarba impreuna, apoi se pune patrunjel tocat, si se stinge - nu se mai amesteca, sa nu se zdrobeasca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii