Tăiaţi cu foarfeca frunzele de mentă si busuioc, apoi amestecaţi cu restul ingredientelor.
Fierbeţi si amestecaţi să se dizolve zahărul.
Când începe să fiarbă, opriţi focul si lăsaţi în cratiţă să se răcească.
În acest timp, curăţati căpşunii, tăiaţi-i sferturi sau felii şi adăugaţi-i în siropul rece .
Puneţi la frigider 3 h.
Serviţi în farfurie de supă, dupa ce aţi scos păstaia de vanilie.
Decorţti cu un biscuit stil ţigaretă.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii