Se curata legumele, se spala si se taie. Rosia si ceapa le las intregi. Se pun la fiert cu un praf de sare si 1 lingurita ulei masline. Cand sunt fierte, dar nu borsite, este bine sa fie un pic \"nefierte\" ca sa nu-si piarda vitaminele. Eu ceapa, rosia si ardeiul le scot si le arunc, bebelu\' meu nu le suporta. Restul legumelor se scot si se paseaza, cu blenderul de preferat. Se adauga din zeama de la fierbere pana obtineti concentratia dorita. Eu, spre exemplu, ii dau sub forma de piure de legume.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii