Intr-o craticioara punem la fiert apa cu putina sare si apoi adaugam broccoli.
Intr-o craticioara punem la fiert apa cu putina sare si apoi adaugam broccoli. Lasam sa fiarba 7-8 minute. Nu trebuie sa fie foarte moale. Intre timp calim in ulei ceapa taiata marunt.
Dupa ce s-a fiert broccoli, se strecoara dar pastrand apa in care a fiert. Intr-un castron punem broccoli adaugam ceapa calita, smantana si sarea si piperul si le blendarim cu un blendar vertical. Zeama in care a fiert o folosim pentru a subtia supa cat de mult dorim( mai subtire sau mai groasa ca consistenta).
Se serveste calda cu smantana si/sau cu branza sarata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii