Toate legumele curatate, spalate, taiate, verzele curatate de frunzele galbene, se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere.
Toate legumele curatate, spalate, taiate, verzele curatate de frunzele galbene, se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere si putina sare pe foc si se lasa la fiert 40 min, la foc mic.
Dupa ce totul este fiert, se strecoara fara sa se arunce apa, se paseaza, piureul rezultat se pune din nou in oala pe foc, se adauga laptele de cocos, dupa omogenizare se adauga supa oprita de la fiertul legumelor pentru consistenta dorita, se condimenteaza dupa gust, iar dupa 1-2clocote, se opreste focul si se serveste cu crutoane.
Pofta buna!
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.
Cartofi boieresti cu sunculita afumataSpalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Comentarii
Adaugă comentariu