Supa crema cu varza de Bruxelles

Toate legumele curatate, spalate, taiate, verzele curatate de frunzele galbene, se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Supa crema cu varza de Bruxelles

Ingrediente

  • 500 g varza de Bruxelles
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina
  • 5 cm radacina de ghimbir
  • 1 dovlecel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • crutoane pentru servit

Mod de preparare

Toate legumele curatate, spalate, taiate, verzele curatate de frunzele galbene, se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere si putina sare pe foc si se lasa la fiert 40 min, la foc mic.

Dupa ce totul este fiert, se strecoara fara sa se arunce apa, se paseaza, piureul rezultat se pune din nou in oala pe foc, se adauga laptele de cocos, dupa omogenizare se adauga supa oprita de la fiertul legumelor pentru consistenta dorita, se condimenteaza dupa gust, iar dupa 1-2clocote, se opreste focul si se serveste cu crutoane.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni