Fierbeți o supă de legume din păstârnac, morcov, țelină și cartof ( nu uitați să adăugați un praf de sare, altfel legumele vor avea un gust fad ).
Scoateți legumele fierte într-un castron încăpător. În supa de legume opăriți prazul și buchețelele de broccoli spălate în prealabil.
Mixați legumele fierte cu untul și jumătate din cantitatea de smântână, cu ajutorul blenderului de mână. Adăugați treptat prazul și broccoli și restul de smântână. Mixați până când veți obține o cremă densă.
Treptat adăugați din supa de legume până când veți ajunge la consistența dorită. Potriviți supa de sare și piper și serviți-o cu crutoane.
Este delicioasă!
Poftă bună!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii