Broccoli se desface in buchetele si se spala. Sparanghelului i se inlatura partea lemnoasa si se fierbe in apa cu sare aproximativ 10 minute. Cand este fiert, dar nu moale se scoate in apa rece. (pentru a-si pastra culoarea verde) Separat, se pune broccoli sa fiarba in apa cu sare pentru 5-7 minute, dupa care se scoate in apa rece. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se toaca. Intr-o cratita se incalzeste untul, apoi se adauga ceapa si usturoiul si se calesc. Cand sunt gata se pun in robotul de bucatarie impreuna cu broccoli si sparanghelul. Se adauga oul crud si 4 linguri de smantana si se mixeaza bine. Separat, se pune cubul de concentrat in care a fiert broccoli, se adauga si din apa in care a fiert sparanghelul. Se adauga treptat supa crema mixata. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se serveste cu smantana si crutoane. Se decoreaza cu buchetele de broccoli fierte. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii