Supa crema de broccoli cu spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de broccoli cu spanac

Ingrediente

  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 250 gr baby spanac
  • 1 capatana de 250 gr de brocoli
  • sare
  • piper
  • 200 ml smantana lichida
  • 100 ml lapte
  • felii de paine
  • felii de pastrama de porc sau vita
  • cas razalit

Mod de preparare

Se pune oala cu 2 l apa si sare la foc sa fiarba.Se curata legumele: ceapa,morcovii si cartoful,se spala bine si se taie cuburi.Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga legumele si sa lasa sa fiarba.Se spala broccoli si spanacul si cand legumele sunt fierte se pun in oala cu apa.Cand toate sunt fierte se stinge focul si se lasa sa se racoreasca.Cand s-au racorit se pun legumele in blender si se maruntesc.Se pun intr-o oala legumele blendurite si se pune pe foc.Se adauga smantana lichida si laptele, se amesteca si se lasa sa dea un clocot.Se potriveste de sare si piper si se stinge focul.

Se serveste cu o felie de paine prajita si cu cas ras deasupra si cu feliute de pastrama prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise