Supa crema de brocoli

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 inflorescente de brocoli (cam 400 gr)
  • 1 ceapa potrivita( 100-150 gr.)
  • 1 morcov (200 gr.)
  • 1 pastarnac 100-150 gr.)
  • 50 gr. unt sau ulei
  • sare,piper
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Sotam ceapa in unt sau ulei pana devine translucida,apoi o introducem la fiert cu 500ml.de apa si celelalte legume.recomand fierberea in oala sub presiune,pentru ca brocoli sa isi pastreze toate aromele.In oala sub presiune ,legumele se fierb cam 20 de minute.Intr-un vas obisnuit,pana cand legumele devin foarte moi si se sfarama cu usurinta.Dupe ce au fiert legumele,se separa de zeama si se mixeaza.Separat desfacem faina in putina apa rece,apoi se amesteca cu zeama in care au fiert legumele.se introduc legumele mixate si se pun din nou la foc pentru cateva clocote.se amesteca incontinuu,pentru a nu se prinde.Se adauga sare si piper dupa gust.Se serveste fierbinte sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise