O cratita,in care se pune uleiul si untul,se pune pe foc;
se pune,apoi,ceapa taiata marunt;dupa ce e aurie se pune usturoiul zdrobit.Se caleste;apoi se pun ciupercile(cele 500 g),macinate.Se lasa 3-5 minute la foc mare,mestecind tot timpul.Se pune,pe urma,faina;se mesteca f bine;se pune,apoi lichidul(supa).Se lasa sa fiarba 10-15 minute.
Dupa aceea,se face supa-crema(cu blenderul...).
Supa-crema se pune iar pe foc;se potriveste de sare si piper.Se pune,apoi,smintina si 3-4 ciuperci taiate cubulete.Se fierbe totul citeva clocote.
Se serveste imediat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii